Wanty Gent Hawks heeft de ploeg voor volgend seizoen volledig rond!

“De Wanty Gent Hawks zullen volgend seizoen terug aantreden in TDM1 onder de hoede van head coach Erik Rogiers en assistant coach Luc Van Vooren”.

De spelersgroep ondergaat enkele belangrijke wijzigingen. De club behaalde samen met Gregory Depooter, Laurent L’hôte en Stijn Stevens de voorbije jaren mooie resultaten: Kampioen in het seizoen 2016-2017, vicekampioen 2019-2020, winnaar van de Beker van Vlaanderen in 2019 en finalist van de Beker van Vlaanderen in 2020. Zij zullen, net zoals Arno De Dekker (die één seizoen bij het team was) de club verlaten. Het bestuur wenst hen hartelijk te bedanken voor alles wat ze voor de club betekend hebben.

Wanty Gent Hawks is fier 3 nieuwkomers voor te stellen: Olivier Maes, Sami Demirtas en Gilles Dierickx. De 25-jarige Olivier Maes komt over van BBC Oostkamp. De 25-jarige Sami Demirtas heeft reeds zijn sporen verdiend in de EML bij Limburg United en Spirou Charleroi en de 28-jarige Gilles Dierickx, een center van 2m13, speelde reeds in Amerika, Spanje, Duitsland, Frankrijk en in Belgie o.a bij Okapi Aalstar.

Joeri en Joren Vermoesen, Boris Penninck, Giel Vanthournout, Janik Van Impe, Sam Verstraete en Gillis Mestdag zijn de blijvers.

“Daarmee is onze ploeg voor 2021-2022 rond, aldus voorzitter Yannick De Clercq. Wanty Gent Hawks zal met de nodige ambitie en met een competitieve ploeg hun naam eer aandoen”.