Info finale Beker van Vlaanderen op 21 maart 2020

Op zaterdag 21 maart 2020 spelen Wanty Gent Hawks de finale Beker van Vlaanderen tegen Melco Ieper. Dit zijn de nummers één en twee uit Top Division One, een prachtige affiche. Dit zijn eveneens de laatste twee bekerhouders in een onderling duel. Onze Gent Hawks krijgen dus de kans om hun titel te verdedigen in Boom tegen Melco Ieper.

U kan als supporter en/of sympathisant deze match bijwonen. Er wordt een bus ingelegd, die vertrekt vanuit Gent, Dampoort. De busreis wordt geschonken door onze sponsor Wanty Gent.

Programma :
– 17u30 stipt , vertrek vanuit Gent Dampoort naar Boom, Braxhallen.
– Bij aankomst worden u de gereserveerde tickets  en T-shirts afgegeven.
– 20u30 : wedstrijd Wanty Gent Hawks vs Melco Ieper
– Na de match kan u nog een glas drinken.
– 23u30 stipt : Vertrek uit Boom naar Gent Dampoort

Kostprijs
– € 20 (hierin zijn inbegrepen, het busvervoer heen en terug, een supporters T-shirt en het
  ingangsticket)

– € 25 (hierin zijn inbegrepen, het busvervoer heen en terug, een supporters T-shirt en 2
  drankjes en het ingangsticket)

De plaatsen op de bus zijn beperkt tot 55 personen, vlug zijn is de boodschap.

Er kan ingeschreven worden tot en met 18 maart 2020. Daartoe dient u te reserveren via info@genthawks.be of via tel 0471 63 12 26.

Bij inschrijving dient u te vermelden, het aantal personen en de maat van het T-shirt.

Er dient op voorhand betaald te worden, inschrijvingen worden enkel aanvaard mits voorafbetaling van de som voor het aantal personen.

U kan betalen op volgend rekeningnr : BE30 7380 3816 8411.

Er worden geen plaatsen voorzien als er niet op voorhand werd betaald.

Voor diegene die zelf voor het vervoer zorgen, kan er ook een T-shirt en ticket worden voorzien, aankoopprijs € 20. Gelieve dit ook op voorhand te willen vermelden op de strook en ook op voorhand te betalen via bovenstaand rekeningnummer.

Mevrouw Martine Simoens, zorgt voor de correcte afhandeling en de overhandiging van de tickets en de T-shirts. Zij zal zich bevinden aan de ingang van de Braxhallen.

Routebeschrijving

VANAF A12 (BRUSSEL OF ANTWERPEN):
Afrit Boom nemen, oversteken en Molenstraat in rijden. Op het einde neem je een bocht naar links, dan 1ste rechts (voetballersstraat) en dan op het rond punt gewoon oversteken tot je ‘Parking 1’ bereikt. Vanaf ‘Parking 1’ is het ongeveer 400 meter naar de sporthal.

VANAF E19 (BRUSSEL OF ANTWERPEN):
Afrit 8 Rumst nemen, en vanaf daar richting Boom-Terhagen. In Terhagen volg je richting Boom, na 2 km net voorbij het provinciaal domein “De Schorre” (Kapelstraat 100) kom je voorbij parking 2 op een rond punt hier slag je rechts af tot ‘Parking 1’. Vanaf ‘Parking 1’ is het ongeveer 400 meter naar de sporthal.

In naam van de spelers, de sportieve staf en alle medewerkers van Wanty Gent Hawks, hopen we dat jullie massaal zullen aanwezig zijn en zo onze mannen zullen steunen om de beker te behouden.

Mis dit mooie duel niet tussen twee topploegen!